This Is The Side Notes Page Template. This Template Is Perfect When You Need To Explain Things.

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, string given in /storage/content/90/140590/nativetransl.se/public_html/wp-content/themes/brandspace/framework/php/PeTheme/ShortCode/PeThemeShortcodeBS_Columns.php on line 88

Vad som helst, var som helst We got it

Native Translation är en fullservicebyrå och arbetar med allt som har med ord att göra. Vi hjälper företag och organisationer att få fram sina budskap på olika marknader och inom olika kulturer. Vi jobbar främst med de nordiska språken, engelska och tyska men även franska, spanska, italienska, nederländska och andra språk.

Översättning & Transcreation

Transcreation är som översättning, fast mer. Det är kreativ bearbetning av texter mellan olika språk, anpassade för olika kulturer och marknader – ett arbete som kräver kommunikativa färdigheter och massor med kunskap om de lokala marknaderna. Vår expertkompetens ligger just där: kreativa översättningar som är lika övertygande som ert original. Men anpassat för en ny marknad.

SEO & Digitalt

En studie gjord av EU-kommissionen visar att 9 av 10 internetanvändare föredrar webbsidor på sitt eget språk. När man tittar på vad folk i olika länder googlar på, så märker man att vårt world wide web faktiskt är ganska lokalt. Vi optimerar din internationella sajt så att den får fler klick och en bättre placering i sökresultaten.

Design & Adaption

Effektiv design kan se olika ut för olika marknader. Kulturella skillnader gör att det kan vara klokt att fundera en extra gång över sånt som har med layout att göra: Blir texten längre vid översättning? Ska man använda A4- eller brevformat? Vilken kulturell betydelse har olika färger? Vi ser till att din layout fungerar.  

Korrektur & Textbearbetning

Bra översättningar lyfter ditt företag, dåliga översättningar sänker det. Så enkelt är det. Korrekturläsning och textbearbetning handlar om att minimera risken för fel. Djävulen sitter i detaljerna, därför jobbar våra skribenter endast med texter på sitt modersmål. Det är bara då man har full koll på de där små, men ack så viktiga nyanserna i språket.

Copywriting & Innehållsproduktion

Vi erbjuder copywriting och innehållsproduktion för en rad olika medier som tidningar, nyhetsbrev och webben. Våra erfarna skribenter och copywriters ser till att du får ett förstklassigt original på just det språk som du behöver, skräddarsytt för din målgrupp och mediekanal.

Marknadsundersökningar

Skulle du köra bil i ett främmande land utan hjälp av karta, vägskyltar eller GPS? Nix. Skulle du lansera en kampanj på en ny marknad utan att göra rejäla efterforskningar om marknaden? Nej. Låt oss räta ut frågetecknen när det handlar om var, när, hur, vem och varför gällande potentiella kunder i utlandet.  

Häng med oss