Översättningsbyrå, Stockholm

Native Translation är en översättningsbyrå i Stockholm som genom tillgänglighet, pålitlighet och punktlighet underlättar för dig som kund. Företaget grundades med tanken om att skapa en ny sorts nordisk översättningsbyrå som kan erbjuda kombinerade språkkunskaper med gedigen lokalkunskap och kreativ höjd.

Alla våra skribenter gör det enbart till sitt modersmål med god kännedom om den lokala kulturen med vana av det kommersiella skrivandet. Vi tror att detta behövs för att kunna skapa riktigt bra kommunikation, oavsett vilket språk ärendet handlar om. Vi skapar kommunikation och erbjuder översättningar som är intressanta, relevanta och säljande. Alltid anpassade efter medium och mottagare. Vi använder ord, uttryck och tonlägen som skapar gemenskap och identitet.

En kompetent översättningsbyrå i Stockholm

Med grundaren Erik Wennbergs dryga tio år inom reklambranschen på diverse byråer i Sverige, England samt USA noterade han att ett växande behov av att kunna anpassa internationella kampanjer och webbmaterial till den lokala marknaden. En översättningsbyrå med expertis på reklam och kommunikation behövdes. Detta blev starten för Native Translation, den första renodlade transcreationbyrån i Norden.

Idag arbetar vi med ett stort nätverk bestående av flerspråkiga copywriters och kommunikatörer på olika marknader. Vårt stora fokus ligger på Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien samt USA. Dock händer det även att vi arbetar ibland annat Spanien, Holland, Frankrike och Italien.

Välkommen till Native Translation i Stockholm!

Häng med oss