Översättare, Norska

Native Translation – en fullservicebyrå som erbjuder språkservice för såväl små som stora företag och organisationer där engagerade översättningar med ett kvalitativt innehåll på norska är något som eftersöks. Tjänsten omfattar allt vad ord innefattar. Vi understödjer verksamheter som är i behov av hjälp att förmedla budskap inom växlande kulturer och marknader. Vi arbetar främst med de nordiska språken (svenska, norska, finska och danska), samt engelska och tyska. Men arbeten på bland annat italienska, franska, spanska och holländska utförs också ibland.

Som översättningsbyrå för ert uppdrag kan ni lita på att är vi jämt är tillgängliga och punktliga genom hela processen. Allt för att underlätta så mycket som möjligt för er som kund hos oss. Tanken om att starta verksamheten växte fram genom idén om att skapa en ny form av nordisk översättningsbyrå. Hos oss erbjuds bred norsk språkkompetens parallellt med stor lokalkunskap och kreativt produktivitet.

Alla skribenter som översätter våra norska texter gör det enbart efter modersmål med stor kännedom om kulturen och god vana för kommersiellt skrivande. Något vi anser att stark, kvalitativ och framgångsrik kommunikation behöver, oavsett vilket språk det handlar om. Vi skapar kommunikation där våra norska översättare alltid levererar texter vars innehåll är mer än intressanta och relevanta, utan också säljande! Givetvis alltid anpassade efter specifikt material och mottagare. Vi brukar enbart uttryck och tonlägen som vi tror krävs för att skapa gemenskap och identitet på bästa möjliga vis. VI kan dessutom erbjuda hjälp med korrekturläsning och språkgranskning för andra uppdrag ni har.

Översättare på norska med gedigen erfarenhet

Efter drygt tio år av grundliga observationer inom reklambranschen på en rad olika byråer runtom i Sverige, England och USA startades Native Translation upp. Grundaren Erik Wennberg hade uppmärksammat ett påtagligt behov av att passa internationella kampanjer och webbmaterial efter den lokala marknaden. Det behövdes alltså en kompetent översättningsbyrå med expertis på reklam och kommunikation. I detta skede växte Native Translation fram- Nordens första renodlade transcreationbyrå!

I vår tjänst formulerar vi oss på ett sätt som är enkelt, tydligt och trevligt. Med oss erbjuds ni en mer personlig process till skillnad från datoröversättningar. Just nu arbetar vi på Native Translation med ett stort nätverk som består av norska översättare och kommunikatörer med gedigen erfarenhet inom olika marknader.

Är ni intresserade av att veta mer om vår organisation och hur vi kan hjälpa just er till en remarkabel kommunikation är ni mycket välkomna att höra av er till oss på Native Translation. Vi ger svar på era frågor och berättar gärna närmare om varför ni ska välja just våra översättningar på norska.

Häng med oss