Översättare, Engelska

Native Translation är en fullservicebyrå som erbjuder språkservice för företag och organisationer som eftersöker engagerade översättningar och innehåll på engelska. Vår service omfattar allt som handlar om ord. Vi hjälper företag och organisationer att förmedla budskap inom olika marknader och kulturer. På Native Translation arbetar vi främst med samtliga nordiska språk, alltså svenska, danska, norska och finska samt engelska och tyska. Dock händer det även att vi arbetar med franska, spanska, italienska, polska och nederländska samt andra språk.

Som översättningsbyrå är vi tillgängliga, pålitliga och punktliga för att underlätta för dig som kund. Företaget växte fram med en tanke om att skapa en ny typ av nordisk översättningsbyrå som kan offerera bred, engelsk språkkompetens kombinerat med gedigen lokalkunskap och kreativt mångfald.

Samtliga av våra skribenter som översätter de engelska texterna eller översätter de engelska texterna till svenska gör arbetet enbart på sitt modersmål med mycket god kännedom om den lokala kulturen med vana av det kommersiella skrivandet. Vi tror att detta är något som krävs för att kunna skapa såväl kvalitativ som stark kommunikation, oberoende av språk. Vi skapar kommunikation och våra översättare levererar alltid texter som inte bara är intressanta och relevanta, utan även säljande. Naturligtvis alltid anpassade efter substans och mottagare. Vi använder oss bara av ord, uttryck och tonlägen som vi tror skapar gemenskap och identitet.

Professionella översättare på engelska

Efter noggranna observationer i dryga tio år inom reklambranschen på diverse byråer i Sverige, England samt USA grundades Native Translation på initiativ från Erik Wennberg. Han hade noterat ett starkt och växande behov av att kunna anpassa internationella kampanjer och webbmaterial till den lokala marknaden. En kompetent översättningsbyrå med expertis på reklam och kommunikation behövdes, vilket blev startskottet för Native Translation. Den första renodlade transcreationbyrån i Norden.

Vi är människor som skriver för människor. Resultatet av detta är att vi till skillnad från datoröversättningar formulerar oss på ett sätt som är enkelt, tydligt och trevligt. I nuläge arbetar vi på Native Translation med ett stort nätverk bestående av engelska översättare och kommunikatörer på olika marknader.

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig till en anmärkningsvärd kommunikation så är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss på Native Translation. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om varför du ska välja just våra översättningar på engelska. Oss når du enkelt via telefon och email. Du kan även fylla i ett kontaktformulär via hemsidan, så återkopplar vi så snart vi kan.

Häng med oss