Översätta reklam

Native Translation är en översättningsbyrå med en reklambyrås metodik och omsorg om såväl budskap som varumärke. Som internationell partner till reklam- och kommunikationsbyråer, samt marknadsavdelningar, vet vi att de rätta orden skapar varumärken. Vår filosofi är simpel: För att översätta kommunikation, anlita en kommunikatör.

Vi arbetar med erfarna, flerspråkiga copywriters och kommunikatörer med god kännedom om den lokala kulturen och har språket i fråga som modersmål.

På Native Translation översätter vi reklam, kampanjmaterial, pressreleaser, sajter med mera och vi kan hjälpa till med allt inom marknadsundersökningar, formatanpassning, sökordsoptimering samt att testa kampanjer på andra språk. Branschstandard och europeiska rekommendationer för översättningstjänster är något vi givetvis följer. Detta innebär en dokumenterad arbetsprocess, kvalificerade översättare, sekretessavtal och externa korrekturläsare.

Native Translation hjälper ert företag att översätta reklam

Som serviceföretag ligger vår ambition i att underlätta för alla våra kunder genom att vara lättillgängliga, pålitliga och punktliga genom hela uppdraget. Native Translation grundades med en filosofi om att skapa en ny sorts nordisk översättningsbyrå som kunde erbjuda språkkunskaper kombinerat med gedigen lokalkunskap och kreativ höjd. Ett påtagligt behov av att kunna anpassa internationella kampanjer och webbmaterial efter den lokala marknaden hade noterats. En översättningsbyrå med kompetens och expertis inom reklam och kommunikation behövdes alltså.

Detta blev starten för Native Translation, den första renodlade transcreationbyrån i Norden. För tillfället arbetar vi med ett stort nätverk bestående av flerspråkiga copywriters och kommunikatörer inom en rad olika marknader. Vårt stora fokus ligger på Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien och USA. Dock händer det också att vi arbetar i bland annat Spanien, Holland, Frankrike, Polen samt Italien.

Samtliga av våra skribenter utför varje arbete efter modersmål med kännedom om den lokala kulturen, samt med god vana av kommersiellt skrivande. Detta är något som vi tror behövs för att kunna skapa riktigt bra kommunikation, oavsett vilket språk det handlar om. Native Translation skapar kommunikation och erbjuder intressanta, relevanta samt säljande översättningar av reklam som är anpassade efter både medium och mottagare. Vi använder enbart ord, formuleringar och tonlägen som skapar gemenskap och bygger identitet.

För ytterligare information och rådgivning angående våra översättningar av reklam och hur vi kan hjälpa just er verksamhet, hör då av er till oss. Vi besvarar eventuella frågor och berättar mer kring vår verksamhet. Oss når ni enkelt via telefon och email. Ni kan även ta kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret via vår hemsida, så återkopplar vi så snart vi kan.

Hjärtligt välkomna till oss på Native Translation!

Häng med oss