Vill du arbeta med reklam och översättning för internationella kunder? Börja hos oss!

  • - Välkommen till Sveriges piggaste översättningsbyrå – vi arbetar i gränslandet mellan copywriting och översättning. 
  • - Du blir en viktig del i att underhålla och utveckla vårt administrativa hjärta, med dagligt arbete i CAT– tools och projektverktyg.
  • - Du får varierande arbetsuppgifter med att driva, skapa, översätta, leverera och följa upp projekt och kampanjer, främst för en europeisk marknad.
  • - Du blir en nyckelspelare i ett snabbt växande företag med spännande uppdragsgivare och fantastisk kundnöjdhet.  

 

Projektledare reklamöversättning

Native Translation arbetar i gränslandet mellan copywriting och översättning. Vi ser till att reklam och andra kommersiella texter låter lika bra och säljande i översättning som i original. Vi startade 2013 och har på kort tid vuxit med flera högprofilerade kunder som EasyPark, Electrolux och Rapunzel of Sweden. Nu söker vi en ambitiös projektledare som älskar kommunikation.

Vem är du? 

Du är en projektledartalang som kan ta ett helhetsansvar för dina kunder och projekt. Du hanterar allt ifrån offert till leverans och uppföljning. Du arbetar eller har arbetat något år på översättningsbyrå och har koll på branschen och verktygen som används. Du kan även själv översätta till svenska och är en fena på CAT-tools.

Hos oss kommer du att vara både projektledare, översättare och konsult. Genom vårt nätverk i olika länder har vi mycket god insyn i hur olika marknader fungerar och vi hjälper och rådger våra kunder för att hitta den bästa lösningen för just deras kommunikation.

Vad blir din roll? 

Dina arbetsuppgifter inkluderar att ha hand om nya och befintliga kunder (främst reklambyråer och marknadsavdelningar) för att hjälpa dem med översättningar och internationella kampanjer. Att hålla ordning på arbetsgrupper och ha kontakt med översättare, skribenter och copywriters över hela världen. Vid behov kommer du även själv att översätta till svenska och korrekturläsa andras texter.

För att passa i rollen tror vi att du talar och skriver flytande på svenska och obehindrat på engelska. Du har nyligen studerat på TÖI eller har annan relevant utbildning färskt i minne. Du har höga krav på kvalitet i alla led, både när det gäller dig själv och andra. Du är noggrann, ansvarstagande och lösningsinriktad.

Vad får du? 

Du kommer att bli en värdefull medarbetare i en liten och flexibel organisation, med stor frihet att forma din egen roll. Vi sitter tillsammans med våra systerbyråer Curious Mind och Search Intent i fina lokaler på Vasagatan. Vi har kul kunder, trevliga kollegor, flexibla arbetstider, HR-ansvarig och en ateljé som hjälper oss med den grafiska delen av kampanjerna.

Tror du att du eller någon du känner skulle passa för rollen? Ansök direkt på LinkedIn eller skicka ansökan till erik@nativetransl.com, märk mejlet ”Ansökan projektledare”. Frågor ställs till samma adress. Rekryteringen sker löpande så ansök gärna direkt.

Häng med oss