Copywriter, Översättning

Native Translation levererar kreativa översättningar av texter mellan olika språk som är anpassade för olika kulturer och marknader. Från detta arbete krävs kommunikativa färdigheter samt stor kunskap kring de lokala marknaderna. Vår expertis ligger på kreativa översättningar som ska vara lika övertygande som ert original, fast anpassad för den nya marknaden.

Vi erbjuder copywriting, reklamöversättning, korrekturläsning och språkgranskning för en rad olika medier som exempelvis tidningar, nyhetsbrev och webb. Våra erfarna copywriters tillgodoser dig som kund med ett förstklassigt original på det språk du behöver som är skräddarsytt för önskad målgrupp samt mediekanal.

Professionell copywriter för din översättning

Native Translation är ett serviceföretag som genom tillgänglighet, pålitlighet och punktlighet underlättar för dig som kund. Samtliga av våra copywriters gör det enbart till sitt modersmål med god kännedom om den lokala kulturen med vana av kommersiellt skrivande. Vi tror att detta är något som behövs för att kunna skapa riktigt bra kommunikation, oberoende av vilket språk det handlar om.

Vi skapar kommunikation och erbjuder intressanta, relevanta samt säljande översättningar som är anpassade efter medium och mottagare. Vi brukar ord, uttryck och tonlägen som skapar gemenskap och bygger identitet.

För vidare information är du varmt välkommen att kontakta oss på Native Translation. Du når oss enkelt via telefon, email eller kontaktformulär via hemsidan. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Häng med oss